Niamh Dark Turquoise Dress Kjole Ghost RwxqYUY » Lokalt » Husmor på tur

Kjøp Sko Lave Sorte U Online Black Vans Era FwqFaHz 22376 Comfort Sko Online Black Flats Duffy Sorte 86 Kjøp Sock
22376 86 Online Kjøp Sock Duffy Sorte Flats Sko Black Comfort

Og så var det min tur... i dag vart eg nærast jaga ut døra. No var det på tide at eg fekk ta meg ein tur.Online ocean Charcoal Crocs Sandaler Sko Og Tøfler Blå Kjøp Crocband twfYY

Som brukarar av portalen nok har merka er min mann (Fred) ivrig turgåar. Og det er vel ikkje ulyst som har helde meg heime, men siste åra har svangerskap og no baby gjort sitt til at det er praktisk og greit for alle partar at eg passer hus og born medan mannen er på tur. Men no er det altså min tur, det har Fred gjort klinkande klart. Like mykje for samvetet has som for min eigen del skal eg i dag ut av huset –utan barnevogn.

Puma Drift Sko Sportsko Black Sneakers Sorte 5 Cat 001 Kjøp Online Og Core w1xqSd15

 

 

Skia har støva ned i nesten to år... Og eg gler og grur meg samstundes. Skimusklane har ikkje vore i bruk på lenge. Det er ikkje antal høgdemeter som er avgjerande for meg i dag so eg byrjar forsiktig med Melshornet.

Det går lettare enn eg trur opp bakkane, so har vel trilleturar på Bratteberg hatt litt effekt likevel. Og eg nyt kvar ein meter oppover. ”Mamma, mamma” og barneskrik er ersatta av lyden av knirkande snø. Sola skin og kulda kjennast i lungane. Det er herlig.

Toppen vart nådd uten altfor mykje slit og nedover får eg kjenne pudder-rusen. Det er visst med skikøyring som med sykling, kan du det så kan du det... Eg susar heim med melkespreng,  såre lår og eit stort smil. Korleis kunne eg gløyme kor godt dette kjennast.... 

Stikkord

Stikkord gjer det lettare å finne fram til stoff som er i ditt interesseområde. Du kan trykkje på eit stikkord for å få fram innlegg som liknar på dette.

Sorte Martens Kjøp Wingtip Sko 3989 Black Online Dr Lave 6X55ZqWnP Sock Black Comfort Duffy Flats 22376 Sko Sorte 86 Kjøp Online

Kommentarar

Eg passer! (07.02.2007 kl. 20:57)
Kjære Anne Åse, du er herved inviteret til å levere dine barn her hos meg i Gausdal på morsdagen mellom kl 9 og 16. Så kan du ta deg ein velfortjent skitur f.eks på Skårasalen eller andre toppar i Hjørundfjorden.. : ) Godt tilbod må eg seie! Og Ann Christin, det såg ut til å vere ein forfriskande tur i flott ver!
Vibeke Mo
Black Skulderveske Bag Gina Tricot Exclusive Madeleine vUwxPI
Forfriskande lesing! (07.02.2007 kl. 19:32)
Fekk heilt klump i halsen! Hørtes heilt herlig ut! Tenk om alle mødre som vil, får ein slik tur på morsdag?
Anne ÅseBiz 1313301 Online Shoe Kjøp Lave Grå Sko PvZ5qwFH
Anne Åse Mo Kvistad

Skriv kommentar:
Caramello Gabor Calf Støvler Sko Medium 71 649 Støvletter Kjøp Nevada 32 Og Brune Online ZBdYq6nwU

Logg inn her.